Back to top

Concerte-spectacole

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/clckmd/public_html/includes/menu.inc).

LifeHarbour organizeaza, in cadrul marinei, concerte si spectacole de anvergura. Printre trupele care au concertat se numara nume cunoscute precum: ProConsul, Vank sau Lora. Unul din elementele spectaculoase pentru show-ul End of Summer Party a fost scena plutitoare in jurul careia spectatorii plutesc pe yachturi.

De asemenea, LifeHarbour a gazduit mai multe spectacole cu barmani, artisti profesionisti, spectacole de lasere si lumini, iluzionisti, etc.

2013

In 2013 la marina LifeHarbour vor avea loc trei concerte importante, cu audienta mare, care vor fi sustinute pe scena plutitoare. Concertele pot fi vizionate atat de pe yachturile proprii cat si de pe mal.

Marina poate gazdui, deasemenea, concerte si spectacole corporate, cu circuit inchis, pentru companiile care doresc sa ofere acest tip de program angajatilor.